Explore

PHANOTRON RIFE

Ο Rife ονόμασε την συχνότητα «θανάσιμο ρυθμό ταλάντωσης» ή «ΜΟΡ» και ο οποίος δεν επηρέαζε τα γειτονικά κύτταρα. Τα σημερινά μηχανήματα Rife χρησιμοποιούν αρμονικές των συχνοτήτων που φαίνονται στην οθόνη. Το μήκος κύματος της καθεαυτού συχνότητας που φαίνεται (770hz, 880hz, κλπ.) είναι πολύ μεγάλο, για να επιτελέσει τον σκοπό του. Η λειτουργία μπορεί να απεικονιστεί με την χρήση μιας έντονης μουσικής νότας που σπάει ένα ποτήρι κρασιού, τα μόρια του γυαλιού ήδη ταλαντεύονται σε κάποια αρμονική της μουσικής νότας και βρίσκονται σε συντονισμό. Επειδή τα πάντα έχουν μια διαφορετική συχνότητα συντονισμού μόνο το γυάλινο ποτήρι σπάει.

Υπάρχουν κυριολεκτικά τρισεκατομμύρια διαφορετικές συχνότητες συντονισμού και κάθε είδος και κάθε μόριο έχει την δικιά του. Κάθε ζωντανό όν και μη, κάθε αντικείμενο έχει την φυσική του ιδιοσυχνότητα. Για παράδειγμα όλοι θυμόμαστε την διαφήμιση στην τηλεόραση με την Ella Fitzgerald η οποία παράγει ένα ήχο που θρυμματίζει ένα ποτήρι με κρασί. Η φωνή της παρήγαγε δονήσεις που ταίριαζαν με την φυσική ιδιοσυχνότητα του ποτηριού και όταν αυτή ενισχυθεί αρκετά, μέσω συντονισμού σπάει. Αυτός ο ιδιοσυντονισμός δεν κατέστρεψε άλλα αντικείμενα κοντά στο ποτήρι.

Οι γέφυρες επίσης έχουν παρουσιάσει το ίδιο φαινόμενο. Οι στρατιωτικές μονάδες που διασχίζουν γέφυρες ενώ περπατούν με στρατιωτικό βήμα είναι γνωστό ότι ενισχύουν την φυσική ιδιοσυχνότητα της γέφυρας, αναγκάζοντας την να ταλαντώνεται και ακόμη να γκρεμίζεται. Ο Βρετανικός στρατός όταν βάδιζε στην αποικιακή Αμερική, ανάγκαζε τους στρατιώτες να βαδίζουν ελεύθερα όταν περνούσαν από γέφυρα και ανασυγκροτούταν όταν πέρναγαν την γέφυρα για να αποφύγουν το πρόβλημα. Τότε ποια είναι η σχέση με τους μικροοργανισμούς που μεταφέρουν η προκαλούν αρρώστιες; Αυτό πήρε χρόνια επίπονης, δαπανηρής εργασίας κι έρευνας στον Rife εργαζόμενος πολλές φορές 46 ώρες συνέχεια, έως ότου ανακάλυψε τις συχνότητες που καταστρέφουν τον έρπη, την πολιομυελίτιδα, την μηνιγγίτιδα, τον τέτανο, την γρίπη και ένα τεράστιο αριθμό επικίνδυνων οργανισμών που προκαλούν ασθένειες και ταλαιπωρούν τον άνθρωπο.

Ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό των ζωντανών ανοικτών συστημάτων που δεν βρίσκονται σε ισορροπία αλλά είναι ζωντανά, είναι η ταλαντούμενη φύση τους. Η ποικιλία των ρυθμών που ανακαλύπτονται στο περιβάλλον είναι παρόμοια αυτής των βιοσυστημάτων. Για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι σε διάφορες βιολογικές, χημικές και φυσικές διαδικασίες, συμβαίνουν σύγχρονες διακυμάνσεις των διαφόρων παραμέτρων, μακροσκοπικές διακυμάνσεις, το πλάτος των οποίων συσχετίζεται με κοσμογεωφυσικούς παράγοντες (Chizhevsky V. A., 1917, Shnol S. E., Namiot V. A., Zhvirblis V. E. et al., 1983; Agulova L. P., Udaltsova N. V. Shnol S. E, 1984).

Στα διάφορα ιεραρχικά επίπεδα, από τα μόρια και τα κύτταρα στους οργανισμούς, συμβαίνουν ρυθμικές αλλαγές, οπότε η ύπαρξη ενός οργανισμού ως σύνολο ασφαλίζεται, σε συμφωνία με τις μοντέρνες αρχές, με τον συγχρονισμό αυτών των παραμέτρων. Όσο πιο δύσκολα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά έχει μια βιολογική διαδικασία, τόσο χαμηλότερη είναι η συχνότητα της (και ο χρόνος αντίστοιχα μεγαλύτερος). Καθώς το ιεραρχικό επίπεδο χαμηλώνει, η συχνότητα ταλαντώσεως αυξάνει. Είναι τυπικό για έναν οργανισμό να έχει μια ευρεία γκάμα συχνοτήτων: από την περιοχή των υπεριωδών (για παράδειγμα, κοσμογεωφυσικούς) μέχρι υπερχαμηλές συχνότητες μηνών και ετών, κάτι που είναι χαρακτηριστικό για διάφορες βιολογικές διαδικασίες, για τα διάφορα ιεραρχικά επίπεδα ενός οργανισμού. Οι μοριακές και οι υποκυτταρικές δομές, δεδομένου του μικρού τους μεγέθους, έχουν τις υψηλότερες συχνότητες ταλαντώσεως, στο οπτικό φάσμα: (υπεριώδες φάσμα, οπτικό φως και υπέρυθρες ακτίνες) από 3×1011 στα 3×1017 Hz.

PHANOTRON RIFE

Η Rife Phanotron Large συνδυαστικά με τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή κι όλη την δύναμη του, φθάνει την επίδρασή της σε 20 μέτρα απόσταση. Η Rife Phanotron Straight Tube Helium Neon φθάνει στα 15 μέτρα. Στον Πολυκυματικό Ταλαντωτή η λυχνία Rife δουλεύει επεκτείνοντας ΕΠΙΠΛΕΟΝ την ακτινοβολία του Πολυκυματικού Ταλαντωτή στην Υπέρυθρη, την Ορατή και την Υπεριώδη περιοχή. Καλύπτει ΟΛΟ το φάσμα εκπομπής του Πολυκυματικού Ταλαντωτή μέσου του Ψυχρού Πλάσματος που διαθέτει. Γι’ αυτό οι διάφοροι τύποι των λυχνιών καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Όλοι οι τύποι πάντως, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ομαδικές συνεδρίες μέχρι 13 ατόμων, λόγω των ιδιοτήτων τους. Το ένα άτομο κάθεται στην καρέκλα και τα άλλα 12 μπροστά του αμφιθεατρικά σε ξύλινες ή πλαστικές καρέκλες (ποτέ μεταλλικές). Ετσι όλοι μαζί, κυρίως αθλητικές ομάδες, έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα. Φυσικά συνιστάται ελαφρύς ρουχισμός.

Μπορούμε να συνδέσουμε εν σειρά απ’ ευθείας με τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή μέχρι 7 λυχνίες  για έντονο αποτέλεσμα σε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Επίσης είναι ιδανική η χρήση δυο λυχνιών με διαφορετικό χρώμα ψυχρού πλάσματος. Όσες βγάζουν γαλάζιο δουλεύουν καλύτερα στις υψηλές συχνότητες και όσες πορτοκαλί στις χαμηλότερες, ο συνδυασμός τους παρέχει θεαματικά αποτελέσματα.

Η Phanotron Large έχει γαλάζιο χρώμα λόγω του αερίου Argon και η Rife Phanotron Straight Tube Helium Neon  πορτοκαλί, λόγω του αερίου Ηλιον.

Ειδικά για την Rife Phanotron Straight Tube Helium Neon

Ο σωλήνας είναι γεμάτος με αέριο νέον και έχει ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων. Αυτό το πολύ ευρ’η φάσμα συχνοτήτων είναι με πολλές αρμονικές. Συναισθηματικά, είναι μια γήινη ενέργεια που γίνεται αντιληπτή ως καταπραϋντική και ενεργοποιητική. Ένα από τα προσωπικά μου αγαπημένα αέρια είναι το αέριο Neon και το αέριο Helium. Βασικά σταθερό, γήινο και εκλεπτυσμένο στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Το εύρος της επίδρασης είναι περίπου 15 μέτρα. Τόσο η Rife Phanotron όσο και οι σωλήνες ράβδου χρησιμοποιούνται σε ένα δωμάτιο όπου οι παρόντες άνθρωποι μπορούν να θεραπευτούν. Αυτό μπορεί να είναι ιδιωτικό ή σε μια ομάδα περισσότερων από ένα άτομο μέχρι 13 και, φυσικά, δεν αποκλείονται τα ζώα. Άλογα, αγελάδες, πουλιά και άλλα ζώα αντιμετωπίζονται. Σε μια κλινική στην Μόσχα αντιμετωπίζεται με τον σωλήνα MWO και την Rife Phanotron σε συνδυασμό με βότανα. Είναι εξαιρετικά επιτυχείς στην θεραπεία καρκινοπαθών.

Η χρήση σωλήνων εκκένωσης αερίων σε θεραπευτικές εφαρμογές δεν είναι καινούργια. Εξετάστε το έργο του Royal Raymond Rife. Ωστόσο, η εφαρμογή στο MWO είναι αρκετά νέα. Η μετάδοση των πολλαπλών συχνοτήτων με αρμονικές μέσω συστήματος εκκένωσης αερίων είναι αρκετά νέα. Η λογική σκέψη για την εισαγωγή αυτής της εφαρμογής αποδεικνύεται επιτυχής στην πράξη.

Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής με σωλήνα εκκένωσης αερίου είναι ένας ωραίος συμπαγής συνδυασμός. Ο σωλήνας εκκένωσης αερίου είναι γεμάτος με αέριο νέον και ηλίου συγκεκριμένος συνδυασμός ο οποίος είναι αισθητός και σαφώς γρήγορος σε λειτουργία. Ένα όμορφο σταθερό πορτοκαλί χρώμα που αντικατοπτρίζει ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων. Το πεδίο είναι έντονο και λειτουργεί βαθιά. Ο σωλήνας εκκένωσης αερίων σε λειτουργία μεταδίδει μια ευρεία ζώνη συχνοτήτων στον χώρο ή αγγίζοντας τον σωλήνα απευθείας και μέσα στο σώμα μέσω των χεριών. Είναι αξιοσημείωτο πόσο γρήγορα αντιδρούν και δημιουργούν βαθιά χαλάρωση. Ο συνδυασμός του νέον και του ήλιου είναι αγαπημένο και παράγεται από την εταιρεία στην Ολλανδία. Ο σωλήνας εκκένωσης αερίου μπορεί να αφαιρεθεί σε ένα δευτερόλεπτο και το MWO μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες εφαρμογές.

Διατίθενται δύο ειδών Λυχνίες Rife

Rife Phanotron Large / 1.307 €

Rife Phanotron Straight Tube Helium Neon/ 747 €

150 cm Cable set /61€

***

Όλες οι τιμές εξαιρούνται από 21% ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής. Η αποστολή μπορεί να γίνει σε όλο τον κόσμο.

Οι τιμές είναι κατά προσέγγιση κι αλλάζουν από τον κατασκευαστή, αλλά σε κάθε περίπτωση στην προφόρμα που θα λάβετε, κατόπιν της παραγγελίας σας, θα είναι οι ακριβείς.

Συνιστάται και για επαγγελματική χρήση, αλλά και για ιδιωτική χρήση. Οι Rife Phanotron είναι ίδιες, είτε χρησιμοποιηθούν ως επαγγελματικές, είτε ως ιδιωτικές, η μόνη διαφορά έγκειται στο Φ.Π.Α. όπου ο επαγγελματίας δεν το χρεώνεται, ως ενδοκοινοτική συναλλαγή, ενώ ο ιδιώτης επιφορτίζεται με Φ.Π.Α. 21% (το Ολλανδικό ΦΠΑ) Οι Rife Phanotron κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ολλανδία και από εκεί εισάγονται στην Ελλάδα κι αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το πως να αποκτήσετε τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή (MWO) George Lakhovsky συνδυαστικά με την Λυχνία Royal Raymond Rife επικοινωνήστε, αφού πρώτα μελετήσετε την σχετική αρθρογραφία: email: mwohellas@gmail.com / τηλ. 690 70 70 703 εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Επικοινωνήστε για να βρούμε μαζί ποιο πακέτο ταιριάζει στην ειδικότητα σας, αν είστε επαγγελματίας ή στην περίπτωση σας αν είστε ιδιώτης.

Με κάθε αγορά παρέχεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για επαγγελματίες, ΔΩΡΕΑΝ Προβολή και Διαφήμιση, Τεχνική και Θεωρητική Υποστήριξη.

***

MWO INTERACTIVE SOLUTIONS LTD
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ MEDITECH EUROPE B.V.

Ιατροί και Φυσιοθεραπευτές για συνεδρίες με Πολυκυματικό Ταλαντωτή MWO Lakhovsky

ΑΘΗΝΑ: Δημήτριος Σαφαρίκας: Ιατρός
Μιχαλακοπούλου 104 τηλ. για ραντεβού 210 7489007 / 6932 458 393

ΑΘΗΝΑ: Mediale /Κέντρο Βιοθεραπείας. Παπαγιάννη Φυλακτού Ευαγγελία
Φυσικοπαθητικός – College of Naturopathic & Complementary Medicine
Μεσογείων 231, Νέο Ψυχικό, Αθήνα. Τηλ. 2106745399 / 6980444160

ΑΘΗΝΑ: Φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Ντατσιούλης
Σοφούλη 7 Νέα Σμύρνη. Τηλ. 210 931 0821 / 6945 737 358

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ: PHYSIO LAB PHYSIOTHERAPY EXPERTS
Λ. Ιασωνίδου 81 & Πλάτωνος Τηλ. 210 6990007

ΠΑΤΡΑ: Γεράσιμος Λυμπεράτος: Φυσιοθεραπευτής
Αγίας Σοφίας 91 Τηλ. 2610 622 373 / 6938 165 919

ΒΟΛΟΣ: ΒΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ: Φυσικοθεραπευτής
Διεύθυνση ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ 23 & Κ. ΚΑΡΤΑΛΗ
Τηλέφωνο 24210 23933 / 6972282999

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Ολιστικό Ιατρείο. Ειδικός Παθολόγος Μαίρη Μπαλογιάννη
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 55, Αγιος Ιωάννης Καλαμαριά.
Τηλ.  2310384252 (ωρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 13:00 – 18:00 / Σάββατο 09:00 – 21:00)

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κέντρο Φυσιοθεραπείας Αποκατάστασης. Δημήτριος Βογιατζής
Αθανασίου Διάκου 28
Τηλ. 2310 463646 /6944 355 5515

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ολιστικές Θεραπείες. Σπύρος Μπαλής.
Διατροφολόγος /Ολιστικός Θεραπευτής.
Δημ. Καββάδα 4. Τηλ. 26610 36480, 6932537262, email balisdiet@yahoo.gr

@ Ιων Μαγγος

***

Rife Phanotron Large

Rife Phanotron Straight Tube Helium Neon