FAQ

> Τι είναι ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO;

Ουσιαστικά είναι δύο πηνία Tesla με δύο κεραίες Lakhovsky.

Η γενική θεωρία γύρω από το MWO ήταν να διεγείρει μια κεραία ομοκεντρικών δαχτυλιδιών που παρήγαγε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Σε αυτήν την θεωρία γίνεται αντιληπτό ότι το πηνίο RNA-DNA στον πυρήνα κάθε κυττάρου έχει μια ιδιοσυχνότητα μέσα σε αυτό το φάσμα. Όπως ένα διαπασών θα αντηχήσει με ένα ίδιο διαπασών που βρίσκεται κοντά, τα κύτταρα θα αντηχήσουν στην δικιά τους ιδιοσυχνότητα που τραβιούνται από τον ωκεανό συχνοτήτων του MWO.

> Τι είναι η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση;

Η λειτουργία του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky βασίζεται στην αρχή της Συμπαθητικής Αντήχησης. Ενα κύτταρο αναγνωρίζει την ίδια του την ιδιοσυχνότητα και μπορεί να την αφομοιώσει. Στην Μουσική, ο όρος «Συμπαθητική Αντήχηση» χρησιμοποιείται όταν μία χορδή ανταποκρίνεται σε μια εξωτερική δόνηση με μία αρμονική ομοιότητα, (η χορδή δονείται αρμονικά με τον ίδιο τρόπο με την εξωτερική δόνηση). Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση είναι ένα φαινόμενο όπου το δονούμενο σώμα αντιδρά σε εξωτερικές δονήσεις με τις οποίες έχει μια αρμονική συμφωνία. Το ανθρώπινο σώμα έχει το ολόδικό του ενεργειακό σύστημα. Είναι το απόλυτο μηχάνημα αντιγήρανσης υγείας σωματικής και αιθερικής.

> Γιατί οι άνθρωποι ασθενούν; Υπάρχει αναστροφή των ασθενειών;

«Τι είναι ζωή; Είναι η δυναμική ισορροπία όλων των κυττάρων, η αρμονία των πολλαπλών ακτινοβολιών που αντιδρούν η μία στην άλλη. Τι είναι η νόσος; Είναι η ανισορροπία ταλάντωσης των κυττάρων, που προέρχεται από εξωτερικές αιτίες. Πρόκειται για την μάχη μεταξύ της ακτινοβολίας των μικροβίων και της ακτινοβολίας των κυττάρων. Κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είναι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα, και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς ή οποιοδήποτε πράγμα διαβίωσης είναι υγιές. Όταν μια εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό, στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν. Είναι, πιο ιδιαίτερα, η μάχη ανάμεσα στη μικροβιακή ακτινοβολία και στην κυτταρική ακτινοβολία. Διότι το μικρόβιο, ένας μονοκύτταρος οργανισμός, δρα επίσης αναλογικά με την ακτινοβολία του. Αν η μικροβιακή ακτινοβολία υπερισχύει, το αποτέλεσμα είναι η ασθένεια, και όταν καμφθεί τελείως έτσι κάθε ζωτική αντίσταση, επέρχεται ο θάνατος. Αν η κυτταρική ακτινοβολία ενισχυθεί και καταλήξει να υπερέχει, τότε ακολουθεί η αποκατάσταση της υγείας» «Το μυστικό της ζωής» Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ)

> Μπορούμε να καθυστερήσουμε την γήρανση των κυττάρων μας με το MWO;

Ο πολυκυμματικος ταλαντωτής είναι ο τρόπος να ανεβάσουμε την ενεργειακή δύναμη και την ζωντάνια των κυττάρων!!!

Επιστημονικά έχει εξακριβωθεί ότι με την εμφάνιση των γηρατειών, όσο προχωρεί η ηλικία, τα κύτταρα, χάνουν σιγά σιγά την αναγεννητική τους ικανότητα. Στα αναπαραγωγικά κύτταρα παρουσιάζονται τέτοιες μεταλλαγές, που το νέο κύτταρο στον ηλικιωμένο – μόλις γεννηθεί και αρχίσει να εκτελεί το έργο του – χάνει αυτομάτως την ενεργειακή δύναμη και ικανότητα ζωντάνιας του. Με την πάροδο της ηλικίας, τα κύτταρα εκφυλίζονται, τα χημικά μόρια του σώματος, και ιδιαίτερα το πυρηνικό οξύ (νουκλεϊνικο) που ρυθμίζει την ζωή των κυττάρων εξαντλούνται, τα νευρικά κύτταρα, δεν ανανεώνονται κι έτσι αρχίζουν τα γεράματα. Μπορούμε να αμυνθούμε, αυξάνοντας την αντίσταση του οργανισμού μας στην φθορά, και να καθυστερήσουμε σημαντικά τον ερχομό των γηρατειών;

> Μπορεί να θεραπεύσει ασθένειες;

Αν η ασθένεια να έχει βαθμό αναστροφής, η ικανότητα αυτοϊασης του σώματος είναι σθεναρή και η θεραπεία να γίνεται από ιατρό.

Τα υγιή κύτταρα εκπέμπουν ακτινοβολία συχνότητας. Κάθε φορά που ένα μέρος του σώματος έχει υποστεί βλάβη, φλεγμονή ή αρρώστια, τότε η απήχηση αυτών των κυττάρων έγινε λιγότερο έντονη. Όταν τα παθογόνα, τα βακτηρίδια, τα μικρόβια αναλαμβάνουν, διαταράσσουν τα υγιή μας κύτταρα με την επιβλαβή συχνότητα τους. O Lakhovsky κατασκεύασε μια συσκευή ικανή να παράγει ένα πεδίο συχνοτήτων σε ένα πολύ ευρύ φάσμα συχνοτήτων, ώστε κάθε φορά που κάποιος θα τοποθετούσε ένα άτομο ή τα προσβεβλημένα μέρη του σώματος σε αυτό το φάσμα συχνοτήτων, τα διαταραγμένα κύτταρα θα αναγνώριζαν την δική τους ιδιοσυχνότητα, και μπορούσαν να συντονιστούν ώστε να ξεκινήσουν να ακούν ξανά τη συχνότητά τους, κάνοντας την δυσλειτουργία να εξαφανιστεί.

> Μπορούμε να μιλήσουμε για αναγέννηση;

Η γενική ιδέα είναι η αναγέννηση του σώματος, που ξεπερνά την επούλωση ή την θεραπεία. Η αναγέννηση είναι η αντικατάσταση των ανεπανόρθωτα κατεστραμμένων ή χαμένων κυττάρων, από νέα που είναι εξίσου καλά. Αυτή η αναγέννηση συμβαίνει με έναν απολύτως φυσικό τρόπο. Τα κύτταρα μας αποτελούνται από συχνότητες συντονισμού (δόνησης) και θα αναγεννηθούν επειδή θα επανατοποθετηθούν στην σωστή συχνότητα, με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία του σώματος με πολλούς τρόπους. Ο Lakhovsky έλεγε ότι πρέπει να είναι δυνατή η διακοπή ακόμη και των εκφυλιστικών διαταραχών.

Ένα τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο, ήταν να λειτουργήσει μια τέτοια μηχανή. Μετά από πολύ καιρό πειραματισμού κάλεσε τον Nicola Tesla για βοήθεια, ο οποίος είχε πάνω από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και είχε ήδη τα σχέδια πλήρως έτοιμα για χρήση. Ο πολλαπλών κυμάτων ταλαντωτής, του επέτρεψε να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες επούλωσης και πάνω απ’ όλα επέτρεψε να βρίσκει κάποιος την ισορροπία του στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ταλαντωτής πολλαπλών κυμάτων είναι ένα πολύ ισχυρό μηχάνημα και δεν μπορεί να βρεθεί κανένα δεύτερο.

«Κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είναι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς είμαστε υγιείς. Όταν μια εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό, στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν» George Lakhovsky

> Γιά πόση ώρα επιτρέπεται να χρησιμοποιώ τον Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky;

Μία ώρα καθημερινά, για πρόληψη και αντιγήρανση είναι αρκετός χρόνος. Για χαλάρωση και αναζωογόνηση, για ηρεμία κι ανάταση ψυχική και διανοητική. Είναι σαν κάποιος να κάνει μια ώρα πολύ βαθύ διαλογισμό. Υπάρχουν εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται πιο στοχευμένα για ειδικές χρήσεις, και γίνονται γνωστά στον κάτοχο του μηχανήματος στην εκπαίδευση του.

> Αν  υπάρχει ασθένεια πως χρησιμοποιείται ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky;

Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις ασθένειας η χρήση του μηχανήματος ηλεκτροθεραπείας γίνεται σε συνεργασία με τον ιατρό φυσικής ιατρικής ή την όποια ειδικότητα είναι απαραίτητη για την πάθηση. Για τα σωστά αποτελέσματα θεραπείας απαιτείται συνολική εικόνα του ασθενούς και μονάχα ο ιατρός μπορεί να την έχει, συνδυαστικά με την αγωγή θεραπείας που ακολουθεί. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν έχουν την ιατρική ιδιότητα σε θέματα ασθένειας.

> Μόνο σε ιατρό μπορώ να χρησιμοποιήσω το μηχάνημα;

Μπορείτε και στο σπίτι σας στο πλαίσιο μιας ολιστικής θεραπευτικής αγωγής σύμφωνα με την γνώμη του ιατρού σας. Η Ιατρική είναι επιστήμη και τέχνη που ασχολείται με την έρευνα και την εφαρμογή μεθόδων και τεχνικών για την πρόληψη, την διάγνωση και την θεραπεία των ασθενειών του ανθρώπου. Θεωρείται μια από τις αρχαιότερες των πρακτικών επιστημών, έχοντας τις πρώτες της εφαρμογές στις απαρχές της ίδιας της ανθρώπινης κοινωνίας. Ως τέχνη, εμφανίζεται και στον Όρκο του Ιπποκράτη. Οι ιατροί κατά κανόνα χωρίζονται σε τρεις κλάδους: της παθολογίας, της χειρουργικής και της εργαστηριακής ιατρικής. Ο ιατρός έχει σπουδάσει το ανθρώπινο σώμα και μπορεί να έχει την απαιτούμενη για την θεραπεία, σωστή οπτική της ασθένειας. Φυσικά πρέπει να βρείτε έναν ιατρό που να είναι επιστήμονας-καλλιτέχνης και να εφαρμόζει τον Όρκο του Ιπποκράτη. Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά τέτοια διαμάντια.

> Να πάρω το MWO Basic Package ή το MWO super charged ως ιδιώτης;

Εξαρτάται από το απαιτούμενο κεφάλαιο που διαθέτετε και τον ανάλογο χώρο. Με την επιλογή του MWO Basic Package έχετε τα ίδια οφέλη με μικρότερο κόστος, απαιτείται και μικρότερος χώρος. Μπορείτε αργότερα να συμπληρώσετε τις μεγάλες κεραίες ή και άλλα εξαρτήματα. Η κεντρική μονάδα είναι σε κάθε περίπτωση η ίδια.