Explore

MWO Lakhovsky (Photos)

Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση.

Η λειτουργία του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky βασίζεται στην αρχή της Συμπαθητικής Αντήχησης. Ενα κύτταρο αναγνωρίζει την ίδια του τη συχνότητα και μπορεί να την αφομοιώσει. Στην Μουσική, ο όρος «Συμπαθητική Αντήχηση» χρησιμοποιείται όταν μία χορδή ανταποκρίνεται σε μια εξωτερική δόνηση με μία αρμονική ομοιότητα, (η χορδή δονείται αρμονικά με τον ίδιο τρόπο με την εξωτερική δόνηση). Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση είναι ένα φαινόμενο όπου το δονούμενο σώμα αντιδρά σε εξωτερικές δονήσεις με τις οποίες έχει μια αρμονική συμφωνία. Το ανθρώπινο σώμα έχει το ολόδικό του ενεργειακό σύστημα. Είναι το απόλυτο μηχάνημα αντιγήρανσης υγείας σωματικής και αιθερικής.

«Aν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του σύμπαντος πρέπει να σκέφτεστε με όρους ενέργειας, συχνότητας και δόνησης» Nikola Tesla

Επιστημονικά έχει εξακριβωθεί ότι με την εμφάνιση των γηρατειών, όσο προχωρεί η ηλικία, τα κύτταρα, χάνουν σιγά σιγά την αναγεννητική τους ικανότητα. Στα αναπαραγωγικά κύτταρα παρουσιάζονται τέτοιες μεταλλαγές, που το νέο κύτταρο στον ηλικιωμένο – μόλις γεννηθεί και αρχίσει να εκτελεί το έργο του – χάνει αυτομάτως την ενεργειακή δύναμη και ικανότητα ζωντάνιας του. Με την πάροδο της ηλικίας, τα κύτταρα εκφυλίζονται, τα χημικά μόρια του σώματος, και ιδιαίτερα το πυρηνικό οξύ (νουκλεϊνικο) που ρυθμίζει την ζωή των κυττάρων εξαντλούνται, τα νευρικά κύτταρα, δεν ανανεώνονται κι έτσι αρχίζουν τα γεράματα. Μπορούμε να αμυνθούμε, αυξάνοντας την αντίσταση του οργανισμού μας στην φθορά, και να καθυστερήσουμε σημαντικά τον ερχομό των γηρατειών;

Ο πολυκυμματικος ταλαντωτής είναι ο τρόπος να ανεβάσουμε την ενεργειακή δύναμη και την ζωντάνια των κυττάρων!!!

Όλα τα ζωντανά κύτταρα αποτελούνται από δύο βασικά στοιχεία. τον πυρήνα και το πρωτόπλασμα στο οποίο λούζεται. Αυτός ο πυρήνας αποτελείται από πολλά σωληνωτά νημάτια: τα χρωμοσώματα. Επιπλέον, στο κυτταρόπλασμα υπάρχουν εκατοντάδες πολύ μικρότερων νηματίων ή χονδρομερών. Τα χρωμοσώματα και τα χονδρομερή είναι επικαλυμμένα με μια μονωτική ουσία (χοληστερίνη, ρητίνη, λίπος, κλπ.) Και περιέχουν, έναν όμοιο με υγρό ορό, με την ίδια περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία όπως το θαλασσινό νερό και κατά συνέπεια έναν αγωγό ηλεκτρικής ενέργειας. Επομένως, αυτά τα νήματα αποτελούν υπερακροσκοπικά ταλαντευόμενα κυκλώματα ικανά να ταλαντεύονται ηλεκτρικά σε ευρεία κλίμακα πολύ μικρών μηκών κύματος. Τώρα, πολλές εσωτερικές και εξωτερικές επιδράσεις μπορεί να διαταράξουν την ταλαντούμενη ισορροπία αυτών των κυττάρων. Όποια και αν είναι η παθογόνος αιτία, ο ταλαντωτής πολλαπλών κυμάτων αναπαράγει τις συχνότητες που είναι απαραίτητες για την αποκατάσταση της κυτταρικής ταλαντωτικής ισορροπίας.

Τα υγιή κύτταρα εκπέμπουν ακτινοβολία συχνότητας

Κάθε φορά που ένα μέρος του σώματος έχει υποστεί βλάβη, φλεγμονή ή αρρώστια, τότε η απήχηση αυτών των κυττάρων έγινε λιγότερο έντονη. Όταν τα παθογόνα, τα βακτηρίδια, τα μικρόβια αναλαμβάνουν, διαταράσσουν τα υγιή μας κύτταρα με την επιβλαβή συχνότητα τους. O Lakhovsky κατασκεύασε μια συσκευή ικανή να παράγει ένα πεδίο συχνοτήτων σε ένα πολύ ευρύ φάσμα συχνοτήτων, ώστε κάθε φορά που κάποιος θα τοποθετούσε ένα άτομο ή τα προσβεβλημένα μέρη του σώματος σε αυτό το φάσμα συχνοτήτων, τα διαταραγμένα κύτταρα θα αναγνώριζαν την δική τους ιδιοσυχνότητα, και μπορούσαν να συντονιστούν ώστε να ξεκινήσουν να ακούν ξανά τη συχνότητά τους, κάνοντας την δυσλειτουργία να εξαφανιστεί.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ !!! σύμφωνα με τον Lakhovsky

Η γενική ιδέα είναι, η αναγέννηση του σώματος που ξεπερνά την επούλωση. Η αναγέννηση είναι η αντικατάσταση των ανεπανόρθωτα κατεστραμμένων ή χαμένων κυττάρων από νέα, που είναι εξίσου καλά. Αυτή η αναγέννηση συμβαίνει με έναν απολύτως φυσικό τρόπο. Τα κύτταρα μας αποτελούνται από συχνότητες συντονισμού (δόνησης) και θα αναγεννηθούν επειδή θα επανατοποθετηθούν στην σωστή συχνότητα, με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία του σώματος με πολλούς τρόπους.

Ο Lakhovsky έλεγε ότι πρέπει να είναι δυνατή η διακοπή ακόμη και των εκφυλιστικών διαταραχών. Ένα τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο, ήταν να λειτουργήσει μια τέτοια μηχανή. Μετά από πολύ καιρό πειραματισμού κάλεσε τον Nicola Tesla για βοήθεια, ο οποίος είχε πάνω από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και είχε ήδη τα σχέδια πλήρως έτοιμα για χρήση. Ο πολλαπλών κυμάτων ταλαντωτής, του επέτρεψε να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες επούλωσης και πάνω απ’ όλα επέτρεψε να βρίσκει κάποιος την ισορροπία του στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ταλαντωτής πολλαπλών κυμάτων είναι ένα πολύ ισχυρό μηχάνημα και δεν μπορεί να βρεθεί κανένα δεύτερο.

«Κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είναι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς είμαστε υγιείς. Όταν μια εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό, στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν» George Lakhovsky

Τρόπος Απόκτησης του Πολυκυματικού Ταλαντωτή MWO Lakhovsky

Σχετικά με το πως να αποκτήσετε τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή (MWO) George Lakhovsky συνδυαστικά με την Λυχνία Royal Raymond Rife επικοινωνήστε, αφού πρώτα μελετήσετε την σχετική αρθρογραφία: email: mwohellas@gmail.com / τηλ. 690 70 70 703 εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Επικοινωνήστε για να βρούμε μαζί ποιο από τα δύο πακέτα ταιριάζει στην ειδικότητα σας, αν είστε επαγγελματίας ή στην περίπτωση σας αν είστε ιδιώτης.

Με κάθε αγορά παρέχεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για επαγγελματίες, ΔΩΡΕΑΝ Προβολή και Διαφήμιση, Τεχνική και Θεωρητική Υποστήριξη.

***
MWO INTERACTIVE SOLUTIONS LTD
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ MEDITECH EUROPE B.V.

Ιατροί και Φυσιοθεραπευτές για συνεδρίες με Πολυκυματικό Ταλαντωτή MWO Lakhovsky

ΑΘΗΝΑ: Δημήτριος Σαφαρίκας: Ιατρός
Μιχαλακοπούλου 104 τηλ. για ραντεβού 210 7489007 / 6932 458 393

ΑΘΗΝΑ: Mediale /Κέντρο Βιοθεραπείας. Παπαγιάννη Φυλακτού Ευαγγελία
Φυσικοπαθητικός – College of Naturopathic & Complementary Medicine
Μεσογείων 231, Νέο Ψυχικό, Αθήνα. Τηλ. 2106745399 / 6980444160

ΑΘΗΝΑ: Φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Ντατσιούλης
Σοφούλη 7 Νέα Σμύρνη. Τηλ. 210 931 0821 / 6945 737 358

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ: PHYSIO LAB PHYSIOTHERAPY EXPERTS
Λ. Ιασωνίδου 81 & Πλάτωνος Τηλ. 210 6990007

ΠΑΤΡΑ: Γεράσιμος Λυμπεράτος: Φυσιοθεραπευτής
Αγίας Σοφίας 91 Τηλ. 2610 622 373 / 6938 165 919

ΒΟΛΟΣ: ΒΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ: Φυσικοθεραπευτής
Διεύθυνση ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ 23 & Κ. ΚΑΡΤΑΛΗ
Τηλέφωνο 24210 23933 / 6972282999

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Ολιστικό Ιατρείο. Ειδικός Παθολόγος Μαίρη Μπαλογιάννη
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 55, Αγιος Ιωάννης Καλαμαριά.
Τηλ.  2310384252 (ωρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 13:00 – 18:00 / Σάββατο 09:00 – 21:00)

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κέντρο Φυσιοθεραπείας Αποκατάστασης. Δημήτριος Βογιατζής
Αθανασίου Διάκου 28
Τηλ. 2310 463646 /6944 355 5515

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ολιστικές Θεραπείες. Σπύρος Μπαλής.
Διατροφολόγος /Ολιστικός Θεραπευτής.
Δημ. Καββάδα 4. Τηλ. 26610 36480, 6932537262, email balisdiet@yahoo.gr

@ Ιων Μάγγος