Explore

MULTIWAVE OSCILLATOR (MWO) super charged

ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!

MULTIWAVE OSCILLATOR GEORGE LAKHOVSKY & PHANOTRON RIFE.

Είναι εφικτή η αθανασία; Το να μείνουμε για πάντα νέοι και να πεθαίνουμε υγιείς, όπως και να επιμηκύνουμε τα χρόνια ζωής μας, είναι άραγε εφικτό; Αυτού του είδους οι ερωτήσεις έχουν απασχολήσει πολλές φορές τους επιστήμονες και συνεχίζουν να τους απασχολούν. Η άποψη που έχει διατυπωθεί είναι ότι ακόμη και αν, κατά την διάρκεια της εξέλιξης, εμφανιζόταν ένα είδος που αθάνατο, αυτό το είδος θα εξαφανιζόταν, καθώς η εξέλιξη δεν ευνοεί την αθανασία. Και αυτό γιατί δεν θα μπορούσε να προσαρμοστεί στις συνθήκες που αλλάζουν. Βέβαια, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα τυχαίο είδος. Πόσες φορές τα κατορθώματά μας δεν ξεπέρασαν και την πιο αχαλίνωτη φαντασία;

Πέρα από την φαντασία μας λοιπόν είναι ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO

Κάθε συνεδρία με τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή MWO γυρνάει τα κύτταρα μας πίσω στον χρόνο, στην νεότητα, στο σθένος, στην σφριγηλότητα και στην υγεία.

Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής (MWO) του Lakhovsky αποτελεί το καλύτερο μηχάνημα στον τομέα της ηλεκτροθεραπείας, συνδυαστικά με την Λυχνία του Royal Raymond Rife.

Τι είναι ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO;

Ουσιαστικά είναι δύο πηνία Tesla με δύο κεραίες Lakhovsky.

Η γενική θεωρία γύρω από το MWO ήταν να διεγείρει μια κεραία ομοκεντρικών δαχτυλιδιών που παρήγαγε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Σε αυτήν την θεωρία γίνεται αντιληπτό ότι το πηνίο RNA-DNA στον πυρήνα κάθε κυττάρου έχει μια ιδιοσυχνότητα μέσα σε αυτό το φάσμα. Όπως ένα διαπασών θα αντηχήσει με ένα ίδιο διαπασών που βρίσκεται κοντά, τα κύτταρα θα αντηχήσουν στην δικιά τους ιδιοσυχνότητα που τραβιούνται από τον ωκεανό συχνοτήτων του MWO.

Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής περιγράφεται και στο βιβλίο του Georges Lakhovsky «Το Μυστικό της Ζωής. Ο Ηλεκτρισμός, η Ακτινοβολία και το Σώμα σου» Τα γονίδια και τα χρωμοσώματα σε όλα τα ζωντανά κύτταρα βρίσκονται μονίμως σε κίνηση και λειτουργούν ως μικροί πομποί και δέκτες. Έχουν μια ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, που εξαρτάται από το μέγεθος, το σχήμα και την ικανότητά τους. Το MWO, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, βασίζεται στη βιο-αντήχηση (Bio-Resonance), με την οποία εναρμονίζονται οι φυσικές συχνότητες των κυττάρων, των ιστών και των οργάνων του σώματος. Το MWO ερεθίζει την ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ικανότητα του σώματος και το αναζωογονεί. Όταν τα κύτταρα εκτίθενται σε ένα μεγάλο φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αφομοιώνουν την ενέργεια που ταιριάζει με την δική τους συχνότητα αντήχησης.

Σε περίπτωση βλάβης, ενοχλήσεων ή δυσαρμονίας, υφίσταται πάντοτε μία διαταραχή ή διακοπή στις δονήσεις των κυττάρων. Ο (MWO) Πολυκυματικός Ταλαντωτής, δρα γρήγορα κι απευθείας στις διαταραγμένες ή άτακτες δονήσεις. Τα κύτταρα, οι ιστοί και τα όργανα του σώματος εναρμονίζονται υπό την επιρροή των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ενεργοποιούν την αντίστοιχη δική τους σωστή συχνότητα. Αυτό εξαφανίζει τις δυσαρμονίες και παραμορφώσεις επαναφέροντας την φυσική ισορροπία στο σώμα μας, αιθερικό και υλικό.

Αρμονία, Αντιγήρανση και Υγεία Χωρίς Φαρμάκια

Για κυτταρική αναζωογόνηση, επαναφορά σε ισορροπία κάθε δυσαρμονίας, για βαθειά χαλάρωση, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής (MWO) George Lakhovsky και η Λυχνία του Royal Raymond Rife είναι διαθέσιμος να σου προσφέρει όλα τα ευεργετήματα του αρκεί να συντονιστείς στις Συχνότητες της Ζωής και της Υγείας.

Το MWO και η Λυχνία Rife συνδυάζονται ώστε αντί να χρησιμοποιούνται μεμονωμένες συχνότητες, αντίθετα, χρησιμοποιείται ένας ωκεανός συχνοτήτων και των αρμονικών τους.

ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Τρόπος Απόκτησης του Πολυκυματικού Ταλαντωτή MWO Lakhovsky super charged

ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ MULTIWAVE OSCILLATOR LAKHOVSKY και μπορείτε να τον έχετε στον χώρο σας –επαγγελματικό ή ιδιωτικό- με ένα τηλέφωνο.

Το (MWO) super charged περιλαμβάνει:

1 Ταλαντωτής Mutiwave Super Charged 220 / 240volt / 2.214€
2 Lakhovsky Antennas / 3.240€
1 Λυχνία Rife Phanotron large/1.307€
2 Κεραίες Μαξιλάρια με καλώδια /150€
2 Τυπωμένες Κεραίες διαμέτρου 30εκ /144€
2 Καλώδια /61€
2 Τρίποδα για τις τυπωμένες κεραίες /100€
1 Λαμπάκι εκκενώσεως αερίου Argon με καλώδιο. /27€

Στο πακέτο μπορούν να προστεθούν κι άλλα εξαρτήματα κατόπιν συνεννοήσεως.

Όλες οι τιμές εξαιρούνται από 21% ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής. Η αποστολή μπορεί να γίνει σε όλο τον κόσμο.

Οι τιμές είναι κατά προσέγγιση κι αλλάζουν από τον κατασκευαστή, αλλά σε κάθε περίπτωση στην προφόρμα που θα λάβετε, κατόπιν της παραγγελίας σας, θα είναι οι ακριβείς.

Είναι το ίδιο μηχάνημα ο Ταλαντωτής Mutiwave Super Charged 220 / 240volt είτε χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικό, είτε ως ιδιωτικό, η μόνη διαφορά έγκειται στο Φ.Π.Α. όπου ο επαγγελματίας δεν το χρεώνεται, ως ενδοκοινοτική συναλλαγή, ενώ ο ιδιώτης επιφορτίζεται με Φ.Π.Α. 21% (το Ολλανδικό ΦΠΑ) Το μηχάνημα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ολλανδία και από εκεί εισάγεται στην Ελλάδα κι αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η εκδοχή συνιστάται και για επαγγελματική χρήση, αλλά και για ιδιωτική χρήση.

Σχετικά με το πως να αποκτήσετε τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή (MWO) George Lakhovsky συνδυαστικά με την Λυχνία Royal Raymond Rife επικοινωνήστε, αφού πρώτα μελετήσετε την σχετική αρθρογραφία: email: mwohellas@gmail.com / τηλ. 690 70 70 703 εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Επικοινωνήστε για να βρούμε μαζί ποιο από τα δύο πακέτα ταιριάζει στην ειδικότητα σας, αν είστε επαγγελματίας ή στην περίπτωση σας αν είστε ιδιώτης.

Με κάθε αγορά παρέχεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για επαγγελματίες, ΔΩΡΕΑΝ Προβολή και Διαφήμιση, Τεχνική και Θεωρητική Υποστήριξη.

***
MWO INTERACTIVE SOLUTIONS LTD
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ MEDITECH EUROPE B.V.

Ιατροί και Φυσιοθεραπευτές για συνεδρίες με Πολυκυματικό Ταλαντωτή MWO Lakhovsky

ΑΘΗΝΑ: Δημήτριος Σαφαρίκας: Ιατρός
Μιχαλακοπούλου 104 τηλ. για ραντεβού 210 7489007 / 6932 458 393

ΑΘΗΝΑ: Mediale /Κέντρο Βιοθεραπείας. Παπαγιάννη Φυλακτού Ευαγγελία
Φυσικοπαθητικός – College of Naturopathic & Complementary Medicine
Μεσογείων 231, Νέο Ψυχικό, Αθήνα. Τηλ. 2106745399 / 6980444160

ΑΘΗΝΑ: Φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Ντατσιούλης
Σοφούλη 7 Νέα Σμύρνη. Τηλ. 210 931 0821 / 6945 737 358

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ: PHYSIO LAB PHYSIOTHERAPY EXPERTS
Λ. Ιασωνίδου 81 & Πλάτωνος Τηλ. 210 6990007

ΠΑΤΡΑ: Γεράσιμος Λυμπεράτος: Φυσιοθεραπευτής
Αγίας Σοφίας 91 Τηλ. 2610 622 373 / 6938 165 919

ΒΟΛΟΣ: ΒΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ: Φυσικοθεραπευτής
Διεύθυνση ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ 23 & Κ. ΚΑΡΤΑΛΗ
Τηλέφωνο 24210 23933 / 6972282999

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Ολιστικό Ιατρείο. Ειδικός Παθολόγος Μαίρη Μπαλογιάννη
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 55, Αγιος Ιωάννης Καλαμαριά.
Τηλ. 2310384252 (ωρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 13:00 – 18:00 / Σάββατο 09:00 – 21:00)

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κέντρο Φυσιοθεραπείας Αποκατάστασης. Δημήτριος Βογιατζής
Αθανασίου Διάκου 28
Τηλ. 2310 463646 /6944 355 5515

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ολιστικές Θεραπείες. Σπύρος Μπαλής.
Διατροφολόγος /Ολιστικός Θεραπευτής.
Δημ. Καββάδα 4. Τηλ. 26610 36480, 6932537262, email balisdiet@yahoo.gr

@ Ιων Μαγγος